Rolgordijnen

In de uitgebreide collectie rolgordijnen van Westland Zonwering, vindt u alle soorten rolgordijnen. Simpele rolgordijnen in veel verschillende kleuren en patronen en rolgordijnen welke volledig in de cassette worden opgeborgen. Kleine rolgordijnen en ook maximaal grote rolgordijnen. Rolgordijnen voor rechte ramen en rolgordijnen voor schuine ramen. De rolgordijnen kunnen in diverse categorieën worden ingedeeld. Warmtewerende rolgordijnen, decoratieve rolgordijnen, daglicht regulerende gordijnen, dakraamrolgordijnen, XXL rolgordijnen en verduisterende rolgordijnen.

Warmte werende rolgordijnen

Warmtewerende rolgordijnen, zijn vaak voorzien van een metallisatie. Het op het doek opgedampte metaal, reflecteert de straling, waardoor het doek een flinke warmtewerende werking heeft. De E-low doeken zijn bij Westland verkrijgbaar van het merk Verosol® en van ZW line. De rolgordijnen met E-low stoffen zijn in verschillende maten leverbaar. Westland Zonwering levert ook XL rolgordijnen met E-low doeken.

Decoratieve rolgordijnen

Decoratieve rolgordijnen geven het interieur een extra sfeer. De mogelijkheden zijn ongekend, randen, roezen, houten en metalen strips en zelfs Swarovski strass stenen accenten zijn mogelijk op de collectie decoratieve rolgordijnen van Westland. Werkelijk alle kleuren zijn leverbaar, met alle mogelijke accenten. Westland Wonen, de woonafdeling van Westland heeft een complete collectie bijpassende gordijnen, vloeren en wandafwerking. Bekijk het Luxaflex inspiratie filmpje over decoratieve rolgordijnen.

 

Verduisterende rolgordijnen

Een slaapkamer of presentatie ruimte verduisteren is goed mogelijk met verduisterende rolgordijnen. De stof laat geen enkel licht door is 100% verduisterend. Aan de zijkanten, de bovenzijde en de onderzijde van de stof komt nog licht. Het doek verduisterd voldoende om comfortabel te kunnen slapen. Zoekt u verduistering voor een doca, laboratorium of auditorium, heeft Westland ook professionele verduisterende rolgordijnen, type dark.

 

Daglicht regulerende rolgordijnen

Daglicht is belangrijk voor de sfeer in woningen en voor de productiviteit in kantoren. Veelal wordt er geen rekening gehouden met de transmissie waarden van de stoffen en wordt er alleen naar de kleur en uitstraling gekeken. Westland Zonwering heeft in haar collectie stoffen in dezelfde kleur, maar met verschillende transparantie. Hierdoor kan er voor elke gevel en situatie het juiste doek worden toegepast.

 

XXL rolgordijnen

XXL rolgordijnen zijn geschikt voor grotere raamoppervlakten. Westland levert sinds 1979 XXL rolgordijnen. De rolgordijnen kunnen tot een breedte van 10 meter en een hoogte van 10 meter geproduceerd worden. Grotere maten zijn afhankelijk van de situatie. Veelal toegepast in Atria, lichtstraten en grote glasoppervlakten heeft Westland een zeer brede collectie met XXL zonwering systemen, waaronder een collectie XXL rolgordijnen.