Rolgordijnen

Rolgordijnen van Westland Zonwering.

Speciale rolgordijnen van Verosol® met 2 transparanties.

In de uitgebreide collectie rolgordijnen van Westland Zonwering, vindt u alle soorten rolgordijnen. Simpele rolgordijnen in veel verschillende kleuren en patronen en rolgordijnen welke volledig in de cassette worden opgeborgen. Kleine rolgordijnen en ook maximaal grote rolgordijnen. Rolgordijnen voor rechte ramen en rolgordijnen voor schuine ramen. De rolgordijnen kunnen in diverse categorieën worden ingedeeld. Warmtewerende rolgordijnen, decoratieve rolgordijnen, daglicht regulerende gordijnen en verduisterende rolgordijnen.

 

Warmterwerende rolgordijnen:

Warmtewerende rolgordijnen, zijn vaak voorzien van een metallisatie. Het op het doek opgedampte metaal, reflecteert de straling, waardoor het doek een flinke warmtewerende werking heeft. De E-low doeken zijn bij Westland verkrijgbaar van het merk Verosol® en van ZW line. De rolgordijnen met E-low stoffen zijn in verschillende maten leverbaar. Westland Zonwering levert ook XL rolgordijnen met E-low doeken.

 

Decoratieve rolgordijnen:

Decoratieve rolgordijnen geven het interieur een extra sfeer. De mogelijkheden zijn ongekend, randen, roezen, houten en metalen strips en zelfs Swarovski strass stenen accenten zijn mogelijk op de collectie decoratieve rolgordijnen van Westland. Werkelijk alle kleuren zijn leverbaar, met alle mogelijke accenten. Bekijk het Luxaflex inspiratie filmpje over decoratieve rolgordijnen.

 

Verduisterende rolgordijnen:

Een slaapkamer of presentatie ruimte verduisteren is goed mogelijk met verduisterende rolgordijnen. De stof laat geen enkel licht door is 100% verduisterend. Aan de zijkanten, de bovenzijde en de onderzijde van de stof komt nog licht. Het doek verduisterd voldoende om comfortabel te kunnen slapen. Zoekt u verduistering voor een doca, laboratorium of auditorium, heeft Westland ook professionele verduisterende rolgordijnen, type dark.

 

Daglicht regulerende rolgordijnen:

Daglicht is belangrijk voor de sfeer in woningen en voor de productiviteit in kantoren. Veelal wordt er geen rekening gehouden met de transmissie waarden van de stoffen en wordt er alleen naar de kleur en uitstraling gekeken. Westland Zonwering heeft in haar collectie stoffen in dezelfde kleur, maar met verschillende transparanties. Hierdoor kan er voor elke gevel en situatie het juiste doek worden toegepast.

 

 

 

Referentie projecten met rolgordijnen.

Westland Zonwering heeft veel grotere projecten uitgevoerd met rolgordijnen. Zo heeft Westland projecten tot wel 3000 stuks rolgordijnen uitgevoerd. Ook speciale toepassingen, waarbij Westland “build to order” projecten heeft uitgevoerd.

Fokker Hoofddorp (122 stuks in 2012). Rolgordijnen om het daglicht te reguleren en tevens warmte te weren op de kantoren van het kantoor gelegen onder de rook van Schiphol. Toegepaste rolgordijnen zijn transparante E-low rolgordijnen van het merk ZW line.

Damco transport Rotterdam (33 stuks in 2012) Rolgordijnen om het daglicht en de warmte te reguleren. Levertijd 1,5 week en montage in het weekend op verzoek van de opdrachtgever. Toegepaste rolgordijnen, zijn transparante E-low rolgordijnen van het merk ZW Line.

 

 

 

Westland Zonwering | Westland Buitenleven | Westland Wonen | Westland Duurzaam

G. Burgerlaan 30, 3131 KZ Vlaardingen

(T) 010 – 2486222

 

Leave a Reply